Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lee Ms. Lee
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Fulike

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Unnerable Bocah-bocah Dinnerware cute Bentuk
    Unnerable Bocah-bocah Dinnerware cute Bentuk
  • 4-Pieces Piggy Bentuk Serat Bambu Serat Bunder
    4-Pieces Piggy Bentuk Serat Bambu Serat Bunder
  • 3-Pirang Piranti Bentuk Serat Bambu Alam 3-Potong
    3-Pirang Piranti Bentuk Serat Bambu Alam 3-Potong
  • Piring Plastik Plancaran Square kanggo panganan
    Piring Plastik Plancaran Square kanggo panganan
  • Plate Plate Dibelah Ganti Cute Bambu Comel
    Plate Plate Dibelah Ganti Cute Bambu Comel
  • Kabinet nggambar plastik sing warni kanggo kamar turu
    Kabinet nggambar plastik sing warni kanggo kamar turu
  • Botol Shampoo Plastik Kanthi Pump kanggo Hotel
    Botol Shampoo Plastik Kanthi Pump kanggo Hotel
  • Anak Banyu Bumbung Ukuran bocah
    Anak Banyu Bumbung Ukuran bocah
  • Anak Iwak Gandum Strawting Straw
    Anak Iwak Gandum Strawting Straw
  • Serangan Mangan Bambu Manik sing Kencan
    Serangan Mangan Bambu Manik sing Kencan

ABOUT US

We HLCY Ecommerce minangka perusahaan barang rumah tangga. Ing sangisore barang kluwarga FULIKE merek kayata barang-barang meja, peralatan dapur, barang-barang meja, bocah, lemari panyimpenan, barang-barang meja, plastik, dll. Kita duwe kaluwihan ranté pasokan logistik diwasa lan reresik adat ekspor, sing bisa nyukupi syarat pangiriman pesenan sing beda lan nampa macem-macem istilah transaksi kayata FOB, CIF, EXW, DDP, DAP, lan liya-liyane. pesenan kanggo produksi, OEM, desain lan produksi, pesenan borong lan toko. Sing paling penting yaiku kita wis ngrancang desainer produk, tim bisnis internasional lan departemen rantai pasokan diwasa sing mbisakake kita nyedhiyakake produk rumah tangga bermutu tinggi adhedhasar panjaluk pelanggan, ora prelu saka desain lan pangembangan, pilihan materi, efisiensi produksi utawa rincian bungkusan, ijol-ijolan bisnis, logistik lan distribusi. Saben saparapat, kita bakal ngluncurake kabeh jinis produk kluwarga sing populer ing pasar lan sing anyar dirancang. Sugeng rawuh karo negosiasi karo pelanggan ing omah lan ing luar negeri, tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing kepenak kanggo pelanggan lan nggawe kahanan sing menang.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2015
    It is a Chinese brand established in 2015.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 10000
    More Than 10000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki