Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Lee Ms. Lee
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Fulike

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Anak Dinnerware Bageur Anu Unik
    Anak Dinnerware Bageur Anu Unik
  • 4-Potongan Bentuk Babi Biasa Serat Beus Perangkat Lunak
    4-Potongan Bentuk Babi Biasa Serat Beus Perangkat Lunak
  • 3-Potongan Serat Anak Beus Alam
    3-Potongan Serat Anak Beus Alam
  • Piring Plastik Square Square pikeun Kadaharan
    Piring Plastik Square Square pikeun Kadaharan
  • Piring Leungiteun Dibagi Lucu Awi
    Piring Leungiteun Dibagi Lucu Awi
  • Kabinet Laci plastik anu warni pikeun Pesanggrahan
    Kabinet Laci plastik anu warni pikeun Pesanggrahan
  • Botol Syampu Plastik nganggo pompa pikeun Hotel
    Botol Syampu Plastik nganggo pompa pikeun Hotel
  • Ukuran Barudak Tumbler Cai Cai Awi
    Ukuran Barudak Tumbler Cai Cai Awi
  • Barudak Bentuk Gandum Strawl Bangkong Mangkukna
    Barudak Bentuk Gandum Strawl Bangkong Mangkukna
  • Serat Awi Imut Anu Dipinjam Dina Dinnerware
    Serat Awi Imut Anu Dipinjam Dina Dinnerware

ABOUT US

Kami HLCY Ecommerce mangrupikeun perusahaan barang rumah tangga. Di handapeun barang mérek FULIKE kami kayaning barang méja, alat dapur, alat tulis barudak, kabinét neundeun, barang bakar barang, suplai plastik, jsb. Kami ngagaduhan kaunggulan ranté pasokan logistik dewasa sareng clearance adat éksportir, anu tiasa nyayogikeun syarat pangiriman pesenan anu béda sareng nampi rupa-rupa istilah transaksi sapertos FOB, CIF, EXW, DDP, DAP, jsb. Dumasar kana kauntungan di luhur, urang nampi pesenan kanggo produksi, OEM, desain sareng produksi, pesenan boros sareng ritel. Hal anu paling penting nyaéta urang parantos ngalaman produk désainer, tim bisnis internasional sareng departemén ranté suplai dewasa anu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun produk rumah tangga anu bermutu tinggi dumasar kana paménta pelanggan, henteu masalah ti desain sareng pamekaran, pamilih bahan, efisiensi produksi atanapi detail bungkus, tukeur bisnis, logistik, sareng distribusi. Unggal saparapat, urang bakal ngajalankeun sagala jinis produk rumah tangga anu populer di pasar sareng nembé dirarancang. Wilujeng sumpingkeun rundingan sareng para nasabah di bumi sareng di luar negeri, tujuan kami nyaéta pikeun masihan para nasabah sareng produk anu nyugemakeun sareng nyiptakeun kaayaan win-win.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2015
    It is a Chinese brand established in 2015.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 10000
    More Than 10000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan